Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Dreumel

Op zoek naar leveranciers van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Dreumel? Middels onze site check je relevante info. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer leggen we alles uit over de actuele gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Tenslotte kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
PlaatsDreumel
Postcode6621
Website gemeentewww.westmaasenwaal.nl
maaltijden-aan-huis-dreumel

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Dreumel?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Pannenkoeken met spek of Gebonden mosterdsoep. In onderstaand blok bekijk je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

  • Senioren / bejaarden: Oudere mensen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
  • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Door gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Jongvolwassenen: School, werken, muziek en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Dreumel

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Dreumel dan heb je feitelijk drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijs, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Ideaal wanneer u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-dreumel

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder vind je een verzameling professionele keukens voor tafeltje dekje in Dreumel. Per bezorgservice check je informatie als het type maaltijden en vanafprijs. Tik op de knop van een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale organisaties van thuismaaltijden

Hierna tref je een opsomming van kleinschalige organisaties. Denk dan aan supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Leur, Bergharen en Nederasselt.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Schema met lokale instellingen van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Dreumel bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop sommen we enkele voorbeelden op .

  • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
  • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met populaire bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Dreumel. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
  • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker verse maaltijden af. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Dreumel zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Onder andere Kreeftensoep of Procureurlapje met groenten.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Dreumel (al opgewarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Dreumel?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,65. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,10. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Dreumel. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente West Maas en Waal?
Via de info op www.westmaasenwaal.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.